Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bota do Pokexgame .

Pojzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Szukam bota do tibii pokemon (pokexgame) .

Otóż chciałbym żeby ten bot mi łowił, zabijał, zbierał lot itp ..

z góry dzięki .

Opublikowano

radze szukac na własną rękę bo naprawde jest tego masa i teraz to jest tylko lenistwo...

http://www.mpcforum.pl/topic/890468-poradnik-wypakowywanie-klientw/ - jak przerobić klienta polecam

Od tego jest to forum, chyba moge zapytać czy ma ktoś elfbota ? Co z tego, że jest masa, i wszystkie albo nie działają albo wirusy itp .

Ponawiam pytanie, posiada ktoś elfobta 8.54?

Opublikowano

to nie pytaj bo nikt ci nie da... a forum nie jest od proszenia się bo jest taka opcja jak "SZUKAJ" i wpisać fraze ELFBOT 8.54 nie jest trudno chociaż ja już sam niewiem... naprawde chcecie zeby all pod nosek wam dac.... jeszcze po główce pogłaskać + dać like są poradniki jak wszystko zrobić jest wam podane jak na tacy a wy jeszcze chcecie więcej bo wam sie nie chce + zgłaszam twój post jako zwykły offtop

@EDIT: po 5 sec. znalazłem na tym forum downlaod elfa 8.54... zajęło mi to 5 sec

Opublikowano

Se zgłaszaj hahah xddd

Jeżeli to jest takie proste poszukać i tak szybko znaleźć działającego elfbota bez wirusów itp to czemu mi tutaj go nie podasz ? :)

więc wyślij . : O

Opublikowano

Jeżeli ktoś kto nie umie nawet odpalić bota przez poradnik pisze a wrecz spami mi to nie moja wina ;) inni nie narzekają jakoś... a nawet jeżeli zrobiłem ostatnio poradnik jak przerobić klienta ;) opcja szukaj nie boli dysmózgu...

A wracając do tematu widzisz da się znaleść bez wiekszego trudno chociaż jak widać nawet google może być trudne w obsłudze

Debile są wśród nas...

''Google juz nigdy prostrze nie będzie,, - złota myśl Daddiego :D

Opublikowano

Jeżeli ktoś kto nie umie nawet odpalić bota przez poradnik pisze a wrecz spami mi to nie moja wina ;) inni nie narzekają jakoś... a nawet jeżeli zrobiłem ostatnio poradnik jak przerobić klienta ;) opcja szukaj nie boli dysmózgu...

A wracając do tematu widzisz da się znaleść bez wiekszego trudno chociaż jak widać nawet google może być trudne w obsłudze

Debile są wśród nas...

''Google juz nigdy prostrze nie będzie,, - złota myśl Daddiego :D

Gdzie ja spamie ziomuś, bo napisałem pare postów w jednym temacie i Ty to nazywasz spamem ? XDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...